Pengikut

Sabtu, 21 Mei 2011

Ibu bapaku akan g umrah

23/5/2011 tarikh dimana kedua ibu bapa ku akan bertolak menunaikan umrah.. Mereka akan bertolak dari rumah pagi menuju ke rumah atok n nenek ku yg berada di JB, dan dorang akan terus bertolak ke Lapangan terbang singapore.. Kedua Ibu bapa ku akan bertolak dari Singapore.. Hiba rasenya sebab dorang akan pergi umarah walaupun xlama hanya 2 minggu tapi itu cukup lama bagi aku n adik2 ku.. Kami xpernah ditinggalkan begitu lama...

Tanggungjawab aku sebagai Along akan bermula, segala urusan tergalas dibahu aku nanti..Aku hanya risaukan adik kecilku dua orang berumur 3 n 4 tahun tu.. Xtahu lah camne, sebab dorng rapat sangat dengan mak abah..Mudahan mereka xbuat perangai sangat..uhuhu.. 

Pada adik2 aku yang laen, korang jangalah adik2 korang juga ya. Tolong buat keje sama2, jangan gado2 sangat, nanti Along rotan kalo nakal sangat..uhuhu.. Kemas rumah, masak smua tu buat sama2.. Korang pun dah biasa kan.. Tak lama, seminggu je,nanti korang g dok umah nenek n atok kat JB time cuti n ye.. Insyallah semua urusan dipermudahankan nanti..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan